advies analyse en schattingen

Wenst u uw eigendom te verkopen?

Of heeft u nood aan degelijk advies in projectontwikkeling?

Of wenst u een analyse van uw vastgoedportefeuille? 

Wij gaan u steeds bijstaan met professioneel advies!

Voor een afspraak [Klik hier]

 Informatie is macht. Met een goed schattingsverslag weet U wat U kan vragen.
Bij een schatting wordt de waarde van een onroerend goed bepaald, rekeninghoudend met allerlei factoren waaronder de evolutie van de immobiliënprijzen in uw buurt, bewoonbare oppervlakte, staat van de woning, ligging, ... en natuurlijk de factor : " vraag en aanbod ".

Projectontwikkeling : wij maken voor u vrijblijvend een studie van uw project op basis van de huidige markt waarin u uw project gaat realiseren en hierin rekeninghoudend met uw doelgroepen.

Analyse van uw vastgoedportefeuille : Wij maken een rendementsberekening van uw vastgoed voor de komende 10 tot 15 jaren. Wat dient er onmiddellijk te gebeuren? Is het opportuun een eigendom te behouden of te verkopen? Zijn de huurgelden accuraat? Welke extra veiligheden kan ik inbouwen in mijn vastgoedconstructie? Wat met onze successie of schenking?

Wij geven u financieel, juridisch en fiscaal advies!

Wenst u een gratis en vrijblijvende schatting, analyse of studie van uw eigendom of project op vakkundige wijze door onze experten. Samen met u bepalen wij de juiste vraagprijs en het juiste advies. [email protected] of Bel ons op 0477 70 31 91